Chat with us, powered by LiveChat
Akademiet VGS Drammen

Drammen Sundland

Akademiet Drammen har de siste årene vært den skolen i Norge med best læringsmiljø og høyest trivsel av samtlige skoler i utdannings-direktoratets elevundersøkelse. Det skal være lett å trives på Akademiet vgs Drammen. Her skal alle føle trygghet, respekt og engasjement. Vi ønsker å møte alle elever på en personlig og inkluderende måte. Dette jobber vi med hver dag.

Søk skoleplass nå

Kontakt oss

Se hvordan vi har det

Nyhet! Informasjonsteknologi og medieproduksjon

Skulle du ønske du kunne holde på med spilling og film på skolen? Bruker du å ta bilder? Vil du lære på en annerledes måte?Fra høsten 2020 tilbyr vi Informasjonsteknologi og medieproduksjon, rettet mot medieproduksjon. Gjennom to år på Informasjonsteknologi og medieproduksjon hos oss jobber du med blant annet film, foto og grafikk. Vi har et bredt utvalg av utstyr og svært engasjerte lærere som gleder seg til å møte deg!

FINN UT MER

Skolen med de beste resultatene

En undersøkelse utdanningsdirektoratet nylig har foretatt ved alle landets videregående skoler viser at våre elever trives bedre, opplever langt høyere støtte fra lærerne, mer positiv faglig utfordring, i større grad å bli lyttet til gjennom elevdemokrati og enn elever gjennomsnittlig gjør ved andre skoler.

Les mer

Aktuelt

Rektor Endre Helsem holder boken "Shadows and Fire" av Akademeitelev Siri Kågen. Foto.

Akademietelev med fantasybok

Siri Kågen har utgitt fantasyboken "Shadows and fire" Les mer

Våre utdanningsprogrammer


Kontakt Akademiet VGS Drammen