Akademiet VGS Kristiansand

Akademiet Kristiansand holder til i Elvegata 2A. Her har vi skapt en liten, dynamisk institusjon med et godt sosialt og faglig miljø, og høy trivsel blant elevene. Vi mener at tverrfaglig samarbeid og fokus er nøkkelen til elevenes trivsel og læring.
Les mer     -     Kontakt

Det er fortsatt mulig å søke skoleplass for deg som ønsker å gå på Akademiet VGS Kristiansand til høsten!

Akademiet er norges største private skole. Vi er opptatt av kvalitet og yter det lille ekstra for våre elever. Du kan legge inn søknad her på våre nettsider.
Akademiet er Norges største private skole. Vi er opptatt av kvalitet og yter det lille ekstra for våre elever. Du kan legge inn søknad her på våre nettsider. 
 
Søkere til Vg1
For å behandle søknaden din trenger vi karakterutskrift fra 1. halvår av 10. klasse samt avsluttende karakterer fra 9. klasse. Fra juli måned er det vitnemålet ditt som teller. 
Karakterutskrifter sendes på e-post til skolen: kristiansand@akademiet.no

Søkere til Vg2 og Vg3
For å behandle søknaden din trenger vi 1. terminkarakter for siste skoleår og evt. kompetansebevis fra Vg1. Fra juli måned er det kompetansebeviset ditt som teller. Karakterutskrifter sendes på e-post til skolen: kristiansand@akademiet.no
 
Elever som går på Akademiet videregående skole trenger ikke å sende inn karakterer.

Våre utdanningsprogrammer

Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon er fra høsten 2016 et studieforberedende utdanningsprogram. Programmet passer for deg som ønsker studiekompetanse med fordypning i mediefag.

Les mer om Medier og kommunikasjon

Studiespesialisering med toppidrett

Studiespesialisering med toppidrett gir deg mulighet til å satse på egen idrett kombinert med utdanning som gir generell studiekompetanse.

Les mer om Studiespesialisering med toppidrett